Tips: Sådan giver du din virksomhed et skarpt look

Sponsoreret indhold

Vil du gerne have nogle tips til, hvordan du kan skabe en lækker virksomhed, som tager dine besøgende med storm fra første skridt ind ad døren eller klik på din hjemmeside?

Få fat på fedt interiør til din virksomhed

Vil du gerne gøre noget ekstra ud af dit firma, så er der flere metoder, du kan benytte, til at stille skarpt på indretningen og boliginteriøret. Slå dig løs i et univers af indretningsdesign, så du giver din virksomhed den makeover, den har brug for.

Kontormøbler behøver ikke blot at være praktiske, men kan også have et flot og inspirerende udseende, som spiller sammen med virksomhedens udtryk. Du kan eksempelvis lade dig inspirere af forskelligt møbeldesign og materialevalg, hvor du kan sætte næsen op efter et stilrent look, der signalerer virksomhedens image.

Vælg gode organiseringsmuligheder på arbejdspladsen som fx reolsystemer, hylder og arkivskabe, så I hurtigt, let og overskueligt kan få orden i sagerne.

Tilføj flotte og fede detaljer til både vægge såvel som de enkelte kontorpladser. Grønne planter, der livet kontoret op, smagfuld art eller fine farver på væggene og brugskunst, der tilsætter et pift til lokalet. Du har mange muligheder for at give lige det ekstra, du mangler.

Optimér din hjemmeside

Tilføj nogle stemningsfyldte billeder eller videoer, der giver et godt indtryk af din virksomhed. Det kan eksempelvis være personalebilleder, som giver kunden et ansigt på den, de har eller gerne vil i kontakt med. Det kan også være billeder fra dagligdagen på kontoret, produkter eller services I tilbyder.

Hjemmesiden bør desuden være nem at navigere i for de besøgende. Gør designet overskueligt med lettilgængelige faner, call-to-action knapper og meget andet, der gør siden lækker og indbydende.

Sørg desuden for, at alle informationer på hjemmesiden er opdaterede, står skarpt og giver din modtager lyst til at tage kontakt til jer.