Hvilken seng skal være din næste seng?

Dette er sponsoreret indhold.

Står du og mangler en ny og mere komfortabel seng, så er der et hav af forskellige type senge, som dækker behov hos hver enkelt individ – da vi alle er forskellige og har forskellige behov der skal opfyldes. Derfor skal man være særlig opmærksom på hvad der passer til den individuelles behov, når man skal ud og investere i en ny seng. 

Hvorfor vælge en kontinentalseng?

Leder du efter en kontinentalseng af høj kvalitet vil Sengetid.dk være et besøg værd, da de tilbyder kontinentalsenge til den individuelles behov. En kontinentalseng er en seng bestående af i alt 3 dele, som udgør 2 nederste dele, også kaldet bund-delene, hvor der ovenpå tillægges en mellem madras, som gør sengen mere stabil og fast. 

En kontinentalseng anbefales til dem, som har svært ved at bukke sig længere ned, eller har problemer med led eller smerter. En Kontinentalseng er nemlig bygget med en god højde i forhold til, når man skal rejse og lægge sig. Kontinentalsengen kan altså være med til at give en ekstra dybde og plads til de brede parte på kroppen såsom skuldre og hofter. Derfor er en kontinental måske et muligt valg for dig, som døjer med smerter i led eller rygsmerter, da der er plads og dybde til at give den passende mængde støtte.

Ulemperne ved en kontinentalseng kan være mellem madrassen, som gør at lette bevægelser kan vække én op, hvis man sover med en partner, som vender og drejer sig, da man deler det øverste lag. 

Hvorfor vælge en boxseng? 

Fordelene ved boxsenge er, at den for det første er mere enkelt konstrueret end en kontinentalseng. De er derfor mere håndterbare og behøves ikke flere “lag”, som kontinentalsengen gør med sine 3 dele. En boxseng er rettere sagt mere enkelt, både visuelt og opbygningsmæssigt. Hvis man er typen, som flyder ud og ligger i midten af sengen, vil boxsengen ikke være et optimalt valg, da der hurtig kan forekomme en revne i midten af sengen, som opstår grundet de to enkelte madrasser. Det er altid vigtigt, at pointere, at kvalitet altid spiller en stor rolle. Jo flere penge man vil investere i en seng, jo mere kvalitet og holdbarhed får man også. 

Dine behov er første prioritet

Det er vigtigt, at huske på at alle er forskellige. Det gælder også, når man skal ud og finde den helt rette seng, som er vigtig for din søvnkvalitet, samt tilpasser sig din krop og dine individuelle behov. Derfor kan du altid få rådgivning hos de mange senge udbydere der er på markedet, hvis du er i tvivl om hvad der passer til lige netop dig og dine behov.