Guide: 3 gode idéer til din bedste vens polterabend

Annonce/sponsoreret indhold.

Står du for at arrangere polterabend for din bedste ven? Herunder får du en guide til, hvordan du arrangerer en sjov og uforglemmelig polterabend.

Du skal arrangere polterabend for din bedste ven, men du er løbet tør for idéer, der ikke kan kategoriseres som uopfindsomme klichéer. Bare roligt, herunder får du 3 forslag til aktiviteter, der danner rammen om en sjov og uforglemmelig polterabend, der ikke minder om alle andre.

Selvom det kan være oplagt bare at leje en stripper og booke tid på den lokale paintball-bane, når du skal arrangere polterabend for din ven, så bør du overveje, om det ikke kunne være spændende med nogle anderledes aktiviteter.

#1: Ølsmagning

De fleste polterabender indeholder alkohol i udpræget grad. Hvorfor ikke gøre det en smule mere sofistikeret og bruge det som en aktivitet i sig selv? Arrangér en ølsmagning, hvor I får stillet jeres tørst, samtidig med at I får smagt på en masse forskellige øltyper.

Mange bryggerier og værtshuse arrangerer jævnligt ølsmagninger, men i dette tilfælde vil det være belejligt, hvis det udelukkende er jer, der er til stede. Tal med det lokale bryggeri eller værtshus om, hvorvidt der er mulighed for, at I arrangerer en intim ølsmagning, hvor det kun er jer, der deltager.

#2: UV-jagt

Er gommen mere den aktive type, vil han helt sikker blive begejstret for at starte dagen med en UV-jagt. Dyk ned og fang fisk med harpun – så har I samtidig til aftensmaden. Efterfølgende kan I tage hjem og filtrere fiskene, grille dem og fortsætte aftenen med fest og farver.

Hvis I selv har udstyret, er det nemt at arrangere en UV-jagt. Alternativt findes der masser af forskellige instruktører, der kan hjælpe jer med at komme i gang. Her har I samtidig mulighed for at låne våddragt og harpuner.

#3: Kidnap gommen – og tag en tur til Hamborg

Overraskelsesmomentet er ofte det bedste ved en polterabend. Planlæg eventuelt en regulær kidnapning, hvor I kommer forbi gommens hjem, hiver ham ud af sengen og kører ham en tur til Hamborg. Det tager ikke mere end fire timer. Husk at arrangér det med den vordende brud, inden I kidnapper ham.

Hamborg er en fantastisk by til det mest – og den er særlig populær ved polterabender. Den har alt, hvad en god polterabend bør indeholde. Tag ud og spis et godt måltid mad på en af de lokale restauranter, hvorefter I kan tage et smut forbi Reeperbahn og feste til den lyse morgen.