Hver mandag giver vi dig kulturguiden til din uge i Aarhus. Vi har i denne uge valgt arrangementer ud, så der er noget for øjnene, ørerne, kærligheden, smagsløgene og de mindste.

For øjnene   

Disney på skøjter
Mickey Mouse, Simba, Aladdin, Woody og Olaf. Forestil dig et show med alle dine yndlings disneyfigurer. Dét er, hvad du kan glæde dig til, når nogle af verdens dygtigste skøjteløbere denne uge indtager Ceres Arena på skøjter. Her vil de opføre det eventyrlige show Disney On Ice – The Wonderful World. Glæd dig til en magisk optræden for både børn og voksne.Dato: Onsdag den 13. og torsdag den 14. Februar Tid: Flere spilletider Sted: Ceres Arena Pris: Fra 230 kroner.

For Ørerne

Den hudløse Tina Dickow
Den Aarhusianske sangerinde Tina Dickow, har gennem tiden vundet mange anerkendte musikpriser, og optrådt i store dele af verden. I 2018 udgav hun sit 11. album med navnet Fastland. Et album, som hun denne weekend præsenterer i Musikhusets store sal. Her vil hun introducere dig til en ny side af sig selv, hvor guitaren bliver erstattet med en mere hudløs Tina, hvor fokus i stedet er på fængende omkvæd både energiske- og emotionelle sange.
Dato: 15.,16.,17. Februar Tid: 20.00-23.00 Sted: Musikhuset  Pris: 350 kroner.

For Kærligheden

Vin og kiksede knald
Den 14. februar er det valentinesdag. En dag, som siden år 496 er blevet fejret i kærlighedens tegn. For mange er det en dag overøset med romantik, mens det for andre ofte ender ud i en kikset pladderromantisk aften med seje bøffer og sur laks. Sidstnævnte kender de alt for godt til på S’vinbar. Derfor byder de indenfor til en alternativ valentinesaften. S’vinbar har inviteret forfatterne Nana Balle og Irene Nørgaard, der denne aften vil læse højt fra deres yderst grinagtige bog “100 kiksede knald”. Imens serverer S’vinbar fire smagsfulde vine. Fejr kærlighedens dag ved at fornøje dig i andres kiksede knald. Dato: Torsdag den 14. februar  Tid: 19.30-21.00 Sted: S’vinbar Pris: 183 kroner.

For smagsløgene 

Romsmagning på Alberts
Lørdag inviterer Alberts indenfor til en aften i rommens tegn.  Her gæster forfatter og anmelder Mads Heitmann fra Romhatten.dk, som denne aften vil berige os med viden om romproduktion og smagsnuancer. Han vil præsentere os for sukkerrørsmelasse, ligesom han medbringer otte håndplukkede rom, som danner grobund for en kulinarisk romsmagning. Glæd dig til en aften, hvor du uden tvivl bliver klogere på rom. 

Dato: Lørdag den 16. februar   Tid: 13.00-15.00 Sted: Alberts Cocktail Bar Pris: 329 kroner

For de mindste

Bogstavsjagt i A B Se-huset
Tag på bogstavsjagt i et ægte Halfdan Rasmussen univers. Mandag og tirsdag åbner børnekulturhuset op for AB Se-huset og teaterrummet, og ligger kulisse til en lærerig, sjov dag for de 0-8 årige. Fordyb jer i rim, gå på jagt efter billeder og bogstaver i kagedåser, stav ord med ærteposer eller klæd jer ud. I er garanteret en dag, hvor leg og forbydelse får lov at blomstre. 

Dato: Mandag den 11. og tirsdag den 12. februar  Tid: 10.00-14.00 Sted: Børnekulturhuset  Pris: Gratis.