Hver mandag giver vi dig en kulturguide til din uge i Aarhus. Vi har sørget for at vælge arrangementer ud, så der er noget for sanserne, for pengepungen og for hele familien. Vi anbefaler desuden, at du tilmelder dig vores mandagsmail. Her får du hver uge serveret et udpluk fra kulturguiden lige i din mailboks.

FOR Øjnene

ARoS Public slår dørene op
Det nye formidlingscenter ARoS Public står nu færdigt, og det fejrer kunstmuseet med en festlig eftermiddag og aften med et hav af spændende aktiviteter. Mød blandt andre Christian Reiter, der i samarbejde med Institut for (X) klargører atielieret, og  Alex Mørk, der laver et kor-ensembler, som skal stå for underholdningen. Derudover optræder forskellige musikere og bands fra Musikskolen rundt omkring på ARoS hele aftenen.Aros PublicDato: 26. oktober      Tid: 16.00 – 22.00     Sted: ARoS     Pris: Gratis

FOR Ørene

Askepot-opera i Musikhuset
En smuk, ung kvinde er klædt i pjalter og tvunget til at være tjenestepige for sin grusomme stedfamilie. Hun møder en flot prins, der længes efter at finde den eneste ene. Askepot er en eventyrlig og livsbekræftende opera for voksne baseret på Gioacchino Rossini’s fortolkning af historien. Den smukke opera kan opleves i Musikhuset fra på fredag og frem til på lørdag i næste uge.Askepot MusikhusetDato: 28. oktober – 5. november      Tid: fredag 19.30 og lørdag 15.00    Sted: Musikhuset     Pris: 245 – 550 kr.

FOR pengepungen

Shaka Loveless og Rasmus W. spiller julen op i Salling
På fredag inviterer Salling til intimkoncert med Shaka Loveless og Rasmus Walther i anledning af, at julen skydes igang. Traditionen tro vil en halv million LED-lys få Sallings facade til at lyse op som en julegave i vintermørket og skille sig ud i bybiledet. Koncerten vil foregå ved hovedindgangen til stormagasinet, og efter showet vil det være muligt at finde gode tilbud indenfor.

Salling Julepynt

Dato: 28. oktober     Tid: 19.00 – 21.00    Sted: Salling Aarhus      Pris: Gratis

FOR FAMILIEN

Børnebazar i Ceres Park
Grib pengepungen, for der er penge at spare, når Børnebazar igen i år løber af stablen. 65 stande fyldt med børnetøj, -sko og -udstyr kommer til at fylde Ceres Park denne weekend, og du kan spare helt op til 80 % på kendte mærkevarer. Arrangementet er for hele familien og udover forskellige boder vil der også være underholdning for de små.Børnebazar_AarhusDato: 29. – 30. oktober     Tid: 10.00 – 16.00     Sted: Ceres Park – Stadion Allé 70    Pris: Børn (Gratis), Voksne: 50 kr.

FOR SMAGSLØGENE

Mikkeller inviterer på ølsmagning
Bryggeriet Mikkeller inviterer denne torsdag på ølsmagning i deres butik på Store Torv. Du får serveret 7 forskellige sorte øl, som hver især har deres helt unikke sammensætning af malt, styrke og friskhed. Hvis du elsker special-øl, er dette et arrangement, du helt klart ikke bør gå glip af.mikkellerDato: 27. oktober     Tid: 19.30     Sted: Mikkeller Bottle Shop, Store Torv    Pris: 200 kr.