Hver mandag giver vi dig kulturguiden til din uge i Aarhus. Vi har i denne uge valgt arrangementer ud, så der er noget for pengepungen, øjnene, ørerne, sindet og sammenholdet.  

FOR pengepungen

Designweekend på Godsbanen
Den 22. og 23. september forvandles Godsbanen til en sandt mekka for alle design- og kunstelskere, når designmarkedet Finderskeepers besøger Aarhus. Markedet har den mission at bringe de mest talentfulde, inspirerende og kreative designere sammen med folk, som elsker god design og kunst. Besøgende kan gå på opdagelse hos omkring 100 upcoming og allerede etablerede designere, som både vil sælge og inspirere med deres kreativitet. Det vil være muligt at købe alt fra møbler, interiør, billedkunst til keramik, tøj og smykker. Til de som ønsker en pause fra shoppingen, vil der også være musikalske indslag samt mulighed for at købe mad og drikke.Dato: Lørdag d. 22. september til søndag d. 23. september Tid: 11.00 – 17.00  Sted: Godsbanen  Pris: Dagsbillet: 40 kr. i forsalg, 50 kr. i døren. Weekendbillet: 60 kr. i forsalg, 70 kr. i døren.

 

FOR øjnene

Ondskabsfulde film på ARoS
Brug din søndag eftermiddag på ARoS i audiens hos filmnørderne Andreas Halskov og Henrik Højer fra Filmmagasinet 16:9, som vil føre publikum ind i filmverdenen. Denne søndag vil de give os en tour de force gennem filmhistoriens mange mindeværdige fremstillinger af ondskab og forsøge at besvare spørgsmålet om, hvorfor det onde er så populær en ingrediens i fortællingerne på det store lærred. Arrangementet er en del af ARoS’ række af Public Film Talks, og skal samtidig ses som et filmisk indspark til museets aktuelle, og anmelderoste, udstilling ‘March of the Banal’, hvor ‘ondskab’ også spiller en hel central rolle. Ønsker man at se udstillingen, skal indgang til ARoS købes seperat.Dato: Søndag d. 23. september  Tid: 15.00-16.30  Sted: ARoS Pris: 40 kr. 

 

FOR ørERne

International stjerne-in-the-making indtager Aarhus
Noah Carters musik indkapsler nærvær og nerve, og i forbindelse med sin første danske turné lægger den anerkendte danske rapper Noah Carter vejen forbi det aarhusianske med sit andet album “2nd Demo”. Siden han nærmest ud af det blå dukkede op med singlen “Do You”, har mange øjne været rettet mod den 25-årige Nørrebro-rapper. Dengang var forventningerne allerede tårnhøje, som blev indfriet med især hittet “Come Alive”.Dato: Fredag d. 21. september  Tid: 19.00-02.00  Sted: Atlas  Pris: 200 kr. 

 

FOR Sindet

Hypnose Show med Tobias Hamann
Igennem sin morfar Ali Hamann har Tobias Hamann siden sin barndom levet i nær kontakt med hyponosens åndelige verden. Efter at den berømte og berygtede hypontisør Ali Hamann sagde farvel i 2014, har barnebarnet Tobias Hamann ført de familiære hyponosekundskaber videre til det, som er gået hen og blevet hans helt eget anmelderroste show: Tobias Hamann Hypnose Show. Udover at være en dygtig bager er Tobias Hamann certificeret Master Hypnotisør og uddannet ved én af USA’s mest anerkendte hypnoseskoler. Med sit show vil Tobias Hamann guide publikum gennem hele følelsesregisteret, og det forlyder, at der vil være garanti for uhæmmet latter og kærlige åbenbaringer. Dato: Onsdag d. 19. september  Tid: 20.00-21.30  Sted: Musikhuset  Pris: 225 kr.