Hver mandag giver vi dig kulturguiden til din uge i Aarhus. Vi har i denne uge valgt arrangementer ud, så der er noget for ørerne, frivilligheden, øjnene, kaffeelskeren og kroppen.  

 

 

For Frivilligheden

Frivilliggalla på Aarhus Teater
Aarhus er i 2018 europæisk frivillighovedstad, og det betyder, at der i løbet af året er et øget på fokus på den store frivillige indsats i byen. Denne søndag skydes året i gang med Frivilliggalla på Aarhus Teater. Alle billetindtægter går ubeskåret til sociale formål i Aarhus, og det er målet at kunne overrække en god sum penge på selve aftenen. Derudover vil der være flere musikalske og underholdende indslag som konferencier og komiker, Jan Svarrer, byder velkommen til. På scenen kan publikum blandt flere se frem til entertainer Mek Pek, bluessanger Mike Andersen, jazzsangerinde Thera Hoeijmans og også tango- og street-dansere.Dato: Søndag d. 14. januar       Tid: 16.00        Sted: Aarhus Teater       Pris: 90-120 kr. 

 

 

 

For øjnene 

Svanesøen
Den Russiske Nationalballet fra Moskva er blandt de bedste kompagnier, man kan opleve i øjeblikket. Denne lørdag kan den opleves på Musikhuset, når de allerdygtigste balletdansere kommer og optræder med den smukke forestilling Svanesøen. Med hele 30 dansere på scenen opleves Svanesøen, som den var tænkt til de traditionelle toner fra Tjajkovskijs musik, som han skrev tilbage i 1877. Den dag i dag er balletten stadig populær og favner ikke bare balletentusiasterne, men også det brede publikum.

Dato: Lørdag d. 13 januar        Tid: 19.30           Sted: Musikhuset        Pris: 345-515 kr.

 

 

 

 

 

For kaffeelskeren

Hjemme-barista kursus hos Clever Coffee
På søndag kan du lære, hvordan du laver den helt perfekte kaffe og får det bedste ud af din espressomaskine, hvis du er så heldig at eje sådan en. Kaffe-entusiasterne fra Clever Coffee kommer forbi Aarhus Streetfood og lærer kursusdeltagerne alt om kaffe. Fra den helt rigtige indstilling af kaffekværnen til det optimale forhold mellem vand- og kaffemængder. Der skal nørdes og testes, og de tager det bedste udstyr med, som man får lov at prøve. Derudover vil man selvfølgelig smage på en masse lækker kaffe. Helt ideelt sådan en søndag formiddag i januar. Dato: Søndag d. 14 januar       Tid: 8.30-11.00        Sted: Aarhus Streetfood        Pris: 495 kr.