Redaktion

Alexander Loft

Alexander Loft

Chefredaktør

Natbordet er altid tildækket af magasiner, storforbruger af kulturlivet og stærk tilhænger af kradsbørstige sennepsmadder. Alle leveår i Aarhus med nuværende base på Frederiksbjerg. BA i Medievidenskab ved AU og MA i Analytisk Journalistik ved DMJX.

Bibi Berge

Bibi Berge

Fotograf

Lykkelig bosat på Nørre Stenbro omgivet af skoven, vandet og byens hyggelige puls. Selvstændig fotograf med forkærlighed for portrætfoto og koncept-projekter.

Birthe Vembye

Birthe Vembye

Fotograf

Aarhusiansk fynbo med en lang karriere som fotograf i det jyske. Uddannet reklamefotograf i Aarhus i 1988 og selvstændig fotograf med Vembyephoto siden 2007. Drives af kærligheden til fotograffaget, menneskene og de mange muligheder i smilets by. Det hele er jo en stor legeplads.

Daniel Lingren Svendsen

Daniel Lingren Svendsen

”Ulideligt skrivelysten, mountainbike-passioneret og svært glad for magasiner, der rummer gode historier om spændende mennesker. Stærk tilhænger af krimistof, velskrevne longreads og højtbelagt smørrebrød selvfølgelig. Studerer journalistik på DMJX og kan snart ikke bevæge mig nogen steder hen uden at søge den gode historie. Kald det bare en arbejdsskade.”

Emilie Kristensen-McLachlan

Emilie Kristensen-McLachlan

Skribent

Hjemvendt jyde efter årrække i Skotland. Elsker at være tilbage i Aarhus, som konstant overrasker og dog er så velkendt. Interesseret i internationale sammenhænge og de små hverdagshistorier. BA i engelsk sprog, kultur og litteratur fra AU og MLitt i amerikanske studier fra University of Glasgow. Pt journaliststuderende på cand.public. i Analytisk Journalistik.

Helle Arensbak

Helle Arensbak

Fotograf

Passion for spændingsfeltet mellem det journalistiske og kunstfotografiet. Aarhus er min hjemby. Færdiguddannet fotojournalist ved DMJX.

Ivan Pral

Ivan Pral

Fotografer

Vi hedder Line Patricia Jakobsen og Anne Fredberg, begge født og opvokset i Aarhus. Sammen driver vi virksomheden Ivan Pral, hvor vi beskæftiger os med fotografi, video og grafisk design.

Jesper Møl Trads

Jesper Møl Trads

Skribent

Interessefladen rummer alt fra den politiske scene til Aarhus’ mange kunstneriske scener. Efter opvækst i nordbyen og Risskov er jeg endt i de fantastiske ø-gader. BA i Dramaturgi ved AU og stud.ba. i journalistik på SDU.

Kenneth Stjernegaard

Kenneth Stjernegaard

Fotograf

Skadet af sit fag på den bedst tænkelige måde - ser lys, vinkler og kompositioner i alt fra bambus skove på Bali til hundelorten med flag i på gågaden. Udlært reklamefotograf og står bedst i modlys.

Louise Højmark

Louise Højmark

Skribent

Aarhusianer siden 2010 og svært glad for Trøjborg. Kulturnørd. Lever af at skrive og er altid på udkig efter gode historier. BA i medievidenskab og nordisk sprog og litteratur. Cand.public. i analytisk journalistik.

Mads Christensen

Mads Christensen

Fotograf

Jeg svinger til daglig kameraet i Jyllands hovedstad, hvor jeg med en dokumentarisk tilgang arbejder med fotografi i mange afskygninger. I 2004 fandt jeg bogstavelig talt kærligheden i Aarhus, og jeg har ikke set mig tilbage siden. Smilets by har en helt speciel plads i mit hjerte.

Mari-Louise Pedersen

Mari-Louise Pedersen

Praktikant

Rejselysten fynbo, der er bosat i Aarhus, med hang til fællesskaber, cocktails og lange diskussioner. Har svært ved at sidde stille, men elsker samtidig at skrive. Todelt om man vil. Læser Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Maria Lorentsen

Maria Lorentsen

Bosat på Nørre Allé i hjertet af Aarhus, men min nysgerrighed fører mig vidt omkring i den jyske hovedstad (typisk med en podcast i ørene). Afhængig af dybdegående, nørdet journalistik, chokolade i absurde mængder og sene rødvinssnakke. Studerer Analytisk Journalistik ved DMJX.

Nanna Westergaard

Nanna Westergaard

Skribent

Man kan som regel finde mig til diverse koncerter eller litterære oplæsninger, men ret ofte også i min sofa, hvor jeg prøver at følge med i de Netflix-serier, der er oppe i tiden eller lytte til ny musik. Jeg har en bachelor i Æstetik og Kultur, og er aspirerende forfatter, journalist og medmenneske.

Pernille Thorup

Pernille Thorup

Fotograf

Elsker Aarhus’ kulturliv og vil gerne vise andre, hvor fantastisk der er i den jyske hovedstad. Er i øjeblikket i gang med en bachelor i Idéhistorie.

Steffen Therkildsen Nielsen

Steffen Therkildsen Nielsen

Fotograf

Kameraet er min fremstrakte hånd, mine åbne arme, mit skridt ud i verden. Kan fortabe mig i pixels, blive høj på et lysindfald og varm om hjertet af den sublime komposition. Er uddannet reklamefotograf, højskolelærer, wannabe cykelmotionist og instagrammer. Men allermest er jeg en fotograferende far i Aarhus.

Thomas Bech Hansen

Thomas Bech Hansen

Skribent

Vi står midt i tiden. Vi skal indkapsle den, byen og Aarhusianerne, sådan som meninger, skæbner og billeder ser ud lige nu. Sådan går jeg til ordene, jeg sender ud i Panoramaland. Er glad for gammel rock og soul, men finder rytmen i tasterne, ikke strengene, ud fra devisen "kend dine begrænsninger".

Trina Nielsen

Trina Nielsen

Skribent

Drevet af at fortælle almindelige menneskers unikke historier. Har for nylig skiftet Indre By ud med midtby. Når jeg ikke drikker Ceres Top og hører 90’er hits, holder jeg til i DMJX-bunkeren, hvor jeg øver mig i at være journalist.

Ulla Bjulver

Ulla Bjulver

Fotograf

Er uddannet reklamefotograf, men holder mest af det personlige portræt og den skildrende reportage. Glæder mig dagligt over byen, den gode kaffe og kulturlivet i Aarhus. Bor lige nord for Riis Skoven. Cand. mag. i Medievidenskab og samfundsfag.

Vera Løvø Giver

Vera Løvø Giver

Skribent

Aarhusianerinde med norsk islæt. Lystigt levemenneske og letpåvirkelig tårekniber. Singer/songwriter. Stræber altid efter, at læsning skal være en oplevelse i sig selv. BA i Æstetik og kultur, kandidatstuderende i Analytisk Journalistik.