Redaktion

Alexander Loft

Alexander Loft

Chefredaktør

Natbordet er altid tildækket af magasiner, storforbruger af kulturlivet og stærk tilhænger af kradsbørstige sennepsmadder. Alle leveår i Aarhus med nuværende base på Frederiksbjerg. BA i Medievidenskab ved AU og MA i Analytisk Journalistik ved DMJX.

Julie Storgaard Philipp

Julie Storgaard Philipp

Skribent

Holder et vågent øje med det kulturelle liv i Aarhus, og har en generel svaghed for både de skrevne, visuelle og auditive medier. Har tilbragt de seneste fire år i Aarhus, nærmere bestemt på Trøjborg - byen i byen. Kandidatstuderende i Medievidenskab.

Amalie Møller Christensen

Amalie Møller Christensen

Skribent

Kunstelskende ærke-aarhusianer. Nørder populærkultur i alle afskygninger og er vild med forår, brætspil, Instagram og paraplydrinks. Har en svaghed for ”feel good”-tv og Skipper Mix. BA i Æstetik og Kultur og pt. specialeskrivende i Analytisk Journalistik.

Anders Witt

Anders Witt

Fotograf

Tilflytter fra Herning med kæmpe kærlighed for Aarhus. Er i lære som reklamefotograf, og i konstant bevægelse for at dygtiggøre mig inden for fotografiets mange facetter.

Anne Bæk

Anne Bæk

Fotograf

Visuel historiefortæller, der tror på, at alle har en historie at fortælle. Når jeg ikke fotograferer, interesserer jeg mig for at hamre søm og Ceres Top i min kolonihave. Forkærlighed for musik, DIY-projekter, jagt og øde hytter. Optaget på DMJX Fotojournalistuddannelse 2016.

Bibi Berge

Bibi Berge

Fotograf

Lykkelig bosat på Nørre Stenbro omgivet af skoven, vandet og byens hyggelige puls. Selvstændig fotograf med forkærlighed for portrætfoto og koncept-projekter.

Birthe Vembye

Birthe Vembye

Fotograf

Aarhusiansk fynbo med en lang karriere som fotograf i det jyske. Uddannet reklamefotograf i Aarhus i 1988 og selvstændig fotograf med Vembyephoto siden 2007. Drives af kærligheden til fotograffaget, menneskene og de mange muligheder i smilets by. Det hele er jo en stor legeplads.

Brian Mogensen

Brian Mogensen

Skribent

Uddannet journalist og selvlært børnebogsforfatter. Aarhusianer til benet og stolt af det. Nyheds-, politik-, tech-, bil-, mad- og filmnørd. Taler for meget - tænker for lidt.

Cecilie Klok Dupont

Cecilie Klok Dupont

Skribent

Har elsket teaterforestillinger fra barnsben. Min kulturinteresse har gjort, at jeg har taget en BA i Dramaturgi og er startet på kandidaten i Æstetik og Kultur.

Charlotte Kusk Clausen

Charlotte Kusk Clausen

Skribent

Tror på at chokolade kan kurere alt, har en forkærlighed for biografiske film og bliver aldrig træt af at høre "Here comes the sun" af The Beatles. Er immigrant fra Sønderjylland og har boet i Aarhus siden 2015. BA i Medievidenskab & Manuskriptudvikling fra SDU og læser pt. kandidat i Analytisk Journalistik ved DMJX.

Daniel Skinbjerg

Daniel Skinbjerg

Skribent

Født og opvokset i H.C. Andersens by. På nye eventyr i Aarhus. Jeg elsker at fortælle historier, der overrasker, fanger og inspirerer. Og når dagen er slut, griber jeg gerne en kold Albani. En smule hjemve har man vel. Studerer lige for tiden kommunikation på DMJX.

Elisabeth Thostrup

Elisabeth Thostrup

Skribent

BA i Æstetik og Kultur med hang til podcasts og støjrock. Pokkers nysgerrig på kunst og litteratur og glad for at gå på opdagelse i Aarhus' kulturelle undergrund. Bosat på Frederiksbjerg.

Helle Arensbak

Helle Arensbak

Fotograf

Passion for spændingsfeltet mellem det journalistiske og kunstfotografiet. Aarhus er min hjemby. Færdiguddannet fotojournalist ved DMJX.

Ivan Pral

Ivan Pral

Fotografer

Vi hedder Line Patricia Jakobsen og Anne Fredberg, begge født og opvokset i Aarhus. Sammen driver vi virksomheden Ivan Pral, hvor vi beskæftiger os med fotografi, video og grafisk design.

Jesper Møl Trads

Jesper Møl Trads

Skribent

Interessefladen rummer alt fra den politiske scene til Aarhus’ mange kunstneriske scener. Efter opvækst i nordbyen og Risskov er jeg endt i de fantastiske ø-gader. BA i Dramaturgi ved AU og stud.ba. i journalistik på SDU.

Jonas Barfoed

Jonas Barfoed

Skribent

Når fingrene ikke forsøger at nedfælde de store tanker på tastaturet, farer de gerne rundt på en guitar eller holder om en kold Ceres på en lokal beværtning. Født og opvokset i Aarhus med en professionsbachelor i journalistik fra DMJX.

Kasper Lars Christiansen

Kasper Lars Christiansen

Skribent

Stor kærlighed for musik, film og fotografi og med faglig baggrund i Informationsvidenskab og journalistik på AU og DMJX. Fan af ord. Født i Aarhus. Bor i Aarhus.

Katrine Lykke Svoboda

Katrine Lykke Svoboda

Fotograf

Besidder en blomstrende kærlighed til fotografiet, som giver frit løb for min kreativitet og sans for at indfange øjebliksbilleder af mennesker. Bosat i Aarhus de sidste 3 år og begår mig til dagligt i informationsvidenskabens verden.

Kenneth Stjernegaard

Kenneth Stjernegaard

Fotograf

Skadet af sit fag på den bedst tænkelige måde - ser lys, vinkler og kompositioner i alt fra bambus skove på Bali til hundelorten med flag i på gågaden. Udlært reklamefotograf og står bedst i modlys.

Kristoffer Dahl Sørensen

Kristoffer Dahl Sørensen

Skribent

Tror meget på effekten af power naps, har aldrig gået til fodbold, men øver mig i at blive bedre til at bruge tandtråd. BA i Medievidenskab ved AU og er nu cand.public-studerende.

Lene Grønborg Poulsen

Lene Grønborg Poulsen

Skribent

Tilflytter med Aarhus i blodet og hang til store og små kulturoplevelser. BA i Dramaturgi med supplering i Medievidenskab ved AU og cand.public. i Analytisk Journalistik ved DMJX.

Line Hitz

Line Hitz

Skribent

Forelsket i Aarhus til op over begge ører. Elsker skæve vinkler, kunst, kaffe og det skrevne ord. Griner højt, spørger meget og undrer sig over, hvordan verden hænger sammen. Uddannet journalist fra Danmarks Medie - og Journalisthøjskole.

Louise Højmark

Louise Højmark

Skribent

Aarhusianer siden 2010 og svært glad for Trøjborg. Kulturnørd. Lever af at skrive og er altid på udkig efter gode historier. BA i medievidenskab og nordisk sprog og litteratur. Cand.public. i analytisk journalistik.

Louise Boe Weis Jensen

Louise Boe Weis Jensen

Skribent

Tilflytter fra Thy med en brændende passion for medier og vellavet journalistik, fordi god historiefortælling kan åbne porte ind til nye, spændende verdener, som man måske ikke anede eksisterede. Til dagligt læser jeg journalistik på DMJX, og i fritiden udforsker jeg Aarhus.

Mads Christensen

Mads Christensen

Fotograf

Jeg svinger til daglig kameraet i Jyllands hovedstad, hvor jeg med en dokumentarisk tilgang arbejder med fotografi i mange afskygninger. I 2004 fandt jeg bogstavelig talt kærligheden i Aarhus, og jeg har ikke set mig tilbage siden. Smilets by har en helt speciel plads i mit hjerte.

Marie Bentzon Sørensen

Marie Bentzon Sørensen

Fotograf

Er tilflytter, men har altid haft en forkærlighed for Aarhus' dansegulve og rige natur. Svært glad for bland selv slik, spejlinger og blæs. Studerer fotojournalistik på DMJX.

Matti Vlk Grabau

Matti Vlk Grabau

Skribent

Filmconnaisseur, serieentusiast, sprogbedårer samt PC- og brætspilsgamer fra oppe og nede ad den jyske østkyst. Altid klar på en quiz eller en battle i kreativ skrivekunst. BA i Engelsk og Journalistisk Formidling fra AU og DMJX, MA i Engelsk fra AU.

Niclas Fruergaard

Niclas Fruergaard

Skribent

Københavner, fortabt i den aarhusianske bynerve. Uddanner mig i Medievidenskab og dramaturgiens felter, og kombinationen skulle gerne gøre mig uovervindelig inden for kreativitet og historiefortælling.

Pernille Thorup

Pernille Thorup

Fotograf

Elsker Aarhus’ kulturliv og vil gerne vise andre, hvor fantastisk der er i den jyske hovedstad. Er i øjeblikket i gang med en bachelor i Idéhistorie.

Steffen Therkildsen Nielsen

Steffen Therkildsen Nielsen

Fotograf

Kameraet er min fremstrakte hånd, mine åbne arme, mit skridt ud i verden. Kan fortabe mig i pixels, blive høj på et lysindfald og varm om hjertet af den sublime komposition. Er uddannet reklamefotograf, højskolelærer, wannabe cykelmotionist og instagrammer. Men allermest er jeg en fotograferende far i Aarhus.

Thomas Bech Hansen

Thomas Bech Hansen

Skribent

Vi står midt i tiden. Vi skal indkapsle den, byen og Aarhusianerne, sådan som meninger, skæbner og billeder ser ud lige nu. Sådan går jeg til ordene, jeg sender ud i Panoramaland. Er glad for gammel rock og soul, men finder rytmen i tasterne, ikke strengene, ud fra devisen "kend dine begrænsninger".

Trina Nielsen

Trina Nielsen

Skribent

Drevet af at fortælle almindelige menneskers unikke historier. Har for nylig skiftet Indre By ud med midtby. Når jeg ikke drikker Ceres Top og hører 90’er hits, holder jeg til i DMJX-bunkeren, hvor jeg øver mig i at være journalist.

Troels Haahr

Troels Haahr

Fotograf

Ved noget om meget, men mest om at lave billeder. Vestjyde og Aarhusianer med lige store forbogstaver. Øgaderne er mit hood og Botanisk Have min daglige ventil.

Ulla Bjulver

Ulla Bjulver

Fotograf

Er uddannet reklamefotograf, men holder mest af det personlige portræt og den skildrende reportage. Glæder mig dagligt over byen, den gode kaffe og kulturlivet i Aarhus. Bor lige nord for Riis Skoven. Cand. mag. i Medievidenskab og samfundsfag.

Vera Løvø Giver

Vera Løvø Giver

Skribent

Aarhusianerinde med norsk islæt. Lystigt levemenneske og letpåvirkelig tårekniber. Singer/songwriter. Stræber altid efter, at læsning skal være en oplevelse i sig selv. BA i Æstetik og kultur, kandidatstuderende i Analytisk Journalistik.

Alexandra Bendixen

Alexandra Bendixen

Skribent

Bosat i Aarhus på femte år. Sportsfanatiker og nyhedsjunkie. Kandidatstuderende på Medievidenskab ved AU og med en tillægsuddannelse i Journalistisk Formidling på DMJX.